Görgessen le...

Vadháló

Kertje állatok élelme? Vadháló a védelem!

Megunta, hogy termesztett zöldségeit, gyümölcseit folyton hívatlan betolakodók dézsmálják? Vagy az autópálya veszélyt jelent a vadon élő állatokra és szeretné megóvni őket és az autósok biztonságát?

Kerítse el a veszélyeztetett területet vadhálóval!

Többnyire olyan zöldterületek elkerítésére használják, mint az erdészeti- és vadászati területek, erdők, legelők. Vadhálóink hosszú élettartammal rendelkeznek, emellett jól ellenállnak az időjárási viszontagságoknak is. Kiválóan idomul a talaj egyenetlenségeihez is.

Többféle erősségű vadhálóval tudunk szolgálni, hogy minden igényt kielégítsünk:

  • • Standard: tüzihorganyzott lágy huzal, normál horganyzással.
  • • Prémium: tüzihorganyzott félkemény huzal, növelt horganyzással.
  • • Extra: tüzihorganyzott, nagyszilárdságú huzal, erős horganyzással.

Ha fontos Önnek terménye, de az állatok biztonsága is, akkor a legjobb megoldás a vadháló felszerelése.

Vadhálók funkciója és előnyei

A vadhálók időtálló anyagból készült mobilis védelmi eszközök, mezőgazdasági területek, erdők, legelők, erdészeti területek elkerítéséhez és a vadállatok távoltartásához, melyek megannyi előnnyel rendelkeznek mind a termelők, az állatok és mások szempontjából is:

• Erdészeti, mezőgazdasági, legelő vadháló: Elsődleges funkciója, hogy maximálisan távol tartsa a vadakat és ezzel elkerülhetőek legyenek a vadkárok, valamint az állat sérülések elkerülése érdekében is igen hasznos. Továbbá hiánypótlásra beültetett növényzet védelmére is kiválóan alkalmas.

• Autópálya vadháló: A folyamatos építkezéseknek és fejlődéseknek köszönhetően elkerülhetetlen a vadállatok felbukkanása az autópályák mentén, amely sajnos számos állat elpusztulásához és sérüléséhez vezet, valamint a járművekben is gyakran igen súlyos anyagi vonzattal járó károk keletkezhetnek.

• Vasúti pálya vadháló: Az állatok védelme és a biztonságos vasúti közlekedés érdekében napjainkban elengedhetetlen védelmi eszközzé vált.

Minőségi vadhálókért tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint tanácsadásért, tervezésért és kivitelezésért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! 

Kedvezmény! 500 folyóméter feletti vásárlás esetén, most minden méteren 10 Forintot spórolhat! Ez legalább 5000 Forintos árengedmény, ezt nem hagyhatja ki!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen!

Ne felejtse megnézni többi akciós ajánlatunkat sem.

STANDARD VADHÁLÓ: ÁRLISTA

PRÉMIUM VADHÁLÓ: ÁRLISTA

EXTRA VADHÁLÓ: ÁRLISTA

Áraink bruttó árak, tartalmazzák a 27% áfá-t. Az árlista 2017. október 1-jétől visszavonásig érvényes.
Az elírás és tévedés jogát fenntartjuk.Aktuális készletről, kérem érdeklődjenek fenti elérhetőségeink valamelyikén