PONTHEGESZTETT TEKERCSES, KERÍTÉS

Ponthegesztett tekercses kerítés

Függőleges és vízszintes tűzihorganyzott huzalok hegesztésével készült kerítésháló.

Használható utcafronti, oldalsó, hátsó kerítésnek, telken belüli elválasztáshoz, kennel építéshez. Esetenként erősebb, strapabíróbb, mint a fonatos kerítés. Kutyák, baromfiudvarok elkerítésére kiválóan alkalmazható, mert nem széthúzható, nem torzul. Könnyen toldható, szabható, visszabontás után újra felhasználható. Viszonylag egyenes talajfelszín, vagy kerítés lábazatok felett használható. Amennyiben a telepített oszloptávolság 2 méter, vagy kisebb, nem szükséges feszítő huzal használata az építés során.

Az árlistában szereplő méteráras kerítések méterenként is megvásárolhatók, a tekercsáras termékek kizárólag 25 méteres tekercsekben kaphatók.

 

RAL 6005 (sötétzöld) PVC bevonatos, ponthegesztett tekercses kerítés árlista

Függőleges és vízszintes tűzihorganyzott huzalok hegesztésével készült kerítésháló, PVC bevonattal. Időtálló, Astro kivételével mindegyik típusra 10 év a garancia. Használható utcafronti, oldalsó, hátsó kerítésnek, telken belüli elválasztáshoz. Esetenként erősebb, strapabíróbb, mint a fonatos kerítés. Nem széthúzható, nem torzul, könnyen toldható, szabható, visszabontás után újra felhasználható. Viszonylag egyenes talajfelszín, vagy kerítés lábazatok felett használható. Amennyiben a telepített oszloptávolság 2 méter, vagy kisebb, nem szükséges feszítő huzal használata az építés során. 25 méteres tekercsekben kaphatók

 

Ponthegesztett vadháló árlista

Függőleges és vízszintes tűzihorganyzott huzalok hegesztésével készült vadháló. A Nodafort típusú hálók dupla horganyzással készülnek. Használható oldalsó, hátsó kerítésnek, telken belüli elválasztáshoz, mezőgazdasági területek, gyümölcsösök kerítéséhez. Nem széthúzható, nem torzul. Könnyen toldható, szabható, visszabontás után újra felhasználható. Alkalmas még építkezések, elárusítóhelyek ideiglenes körbekerítésére. Viszonylag egyenes talajfelszín, vagy kerítés lábazatok felett használható. Amennyiben a telepített oszloptávolság 2 méter, vagy kisebb, nem szükséges feszítő huzal használata az építés során. Huzalkiosztása: 15 cm függőleges huzaltávolság (Light típus esetén 20 cm), alulról felfelé ritkul a vízszintes huzalok távolsága. (legalul 6 cm, majd 7,6 cm, 8 cm, 9,6 cm, 15,6 cm és legfelül 6 cm.)

Kizárólag 50 méteres tekercsekben kaphatók.

 

Arcoplax íves tetejű sötétzöld díszkerítés árlista

Virágágyások, sziklakertek, kerti tavak bekerítésére. A kerítés méterenként is vásárolható. Kiegészítőként hasznos lehet a könnyebb telepítés érdekében a hozzá való Multistick pálca.

Árlista Megtekintése